Lezingen Lyme

Lezingen Lyme

 

 

De ziekte van Lyme treft steeds meer mensen en veel mensen lopen er mee rond zonder dat ze hiervan op de hoogte zijn. Ze weten niet waar al hun klachten vandaan komen, omdat de diagnose vaak niet gesteld wordt. Vermoeidheid, zenuwpijn, gedragsverandering, slaapstoornissen, gewrichtsklachten, zijn slechts een greep uit de lange lijst van symptomen die deze hardnekkige bacterie veroorzaakt. 

Patrik Beaumont heeft uit eigen ervaring geleerd wat het is om met deze ziekte te leven, maar ook een oplossing gezocht én gevonden. Sindsdien heeft hij een eigen praktijk opgericht en helpt hij andere mensen om deze ziekte te overwinnen. En met succes!

Zijn behandelmethode is gebaseerd op jarenlange ervaring en verfijning. Zijn methode bestaat uit natuurlijke middelen en frequentie therapie.

De weg terug naar gezondheid tijdens het herstel is voor een groot deel afhankelijk van de toestand van de darmen en het versterken van de immuniteit. Tanja Stevens van Gezond gestel is natuurgeneeskundige en voedingsdeskundige met veel ervaring op het gebied van darmgezondheid en het belang van helende voeding hierbij.

Samen delen zij graag hun kennis en ervaring met u op deze avond.

14 maart Maastricht

Tijd: 19.00-22.00 (inloop vanaf 18.45)

Plaats: The Broth Bar, Hoogbrugstraat 43, Maastricht

Kosten: 25 euro (contant betalen aan de deur)

Geef je op door een mail te sturen naar:

info@gezondgestel.nl