Detox Experience

Detox Experience

Informeren, ervaren, ruiken, proeven en ontspannen

De oorzaak van vele klachten zoals huidproblemen, vermoeidheid, ontstekingen en vele andere fysieke, maar ook mentale problemen, zijn te herleiden tot een overschot aan toxines. In onze huidige leefomgeving worden we gebombardeerd met giftige stoffen, in de lucht, water, voeding, cosmetica en schoonmaakproducten zitten allerlei belastende chemicaliën. Je lichaam is tot op zeker hoogte prima uitgerust om deze weer af te voeren, maar kan daar ook wat hulp bij gebruiken.

Wil jij meer weten over hoe je je lichaam kunt helpen van deze stoffen af te komen? Antwoord op hoe detoxen precies werkt en op welke manier jij jouw ontgiftingsorganen het beste ondersteunt. En direct praktisch ervaren hoe je dat kunt doen?

We zetten op deze zondagmiddag een super mooi programma voor je neer waar we voor een kleine groep mensen een fijn aanbod hebben samengesteld:

Inzicht in de werking van het lichaam tijdens een korte lezing en tijd voor vragen.

Frequentietherapie: ervaar hoe helende frequenties je lever, nieren, lymfe en andere ontgiftingspaden kunnen stimuleren. Deze krachtige methode geeft het lichaam een behandeling om het zelfgenezend vermogen te stimuleren.

Met behulp van elektromagnetische pulsen van hoogspanningsplasma, creëren we een specifiek resonantieveld dat verschillende celstructuren beïnvloedt.

Gezondheid is coherentie. Een gezond lichaam is een lichaam waarin alle cellen op de juiste manier met elkaar communiceren. Dit bereiken we met behulp van deze  elektromagnetische pulsen specifiek voor het detox proces, waar je een uur lang in mag baden.

Kruiden en etherische olie: proef en ruik hoe de plantenwereld jou kan helpen om te ontspannen, maar ook de gifstoffen helpt af te voeren.

Ontspanning: Klanken en muziek brengen je fijne ontspanning, alleen een ontspannen lichaam gaat optimaal toxines afvoeren.

De combinatie van informatie, ontspanning, kruiden, geuren, geluiden en frequenties maakt deze middag tot een unieke ervaring. 

Plaats Maastricht

Kosten 120 euro

Wanneer: 26 mei 15.00-18.00

Angelique Savelkoul en Tanja Stevens