Training: Geef je ogen de kost

Training: Geef je ogen de kost

Geef je ogen de kost  voedingstraining

Hoeveel boeken over gezonde voeding en kookboeken heb jij in je kast staan? Een keertje doorgelezen en af en toe een recept uit gemaakt misschien.. Geef je ogen de kost is meer dan een kookboek, het bied handvaten om je zicht te verbeteren, om je lichaam te helen. Maar dan is het wel de bedoeling dat je er serieus meer aan de slag gaat. Daarom de combinatie van een boek met praktische tips en hulp bij het omschakelen in de vorm van een complete training.

 

Het kookboek is aangevuld met video’s die je stap voor stap helpen omschakelen naar een helend voedingspatroon, goed voor je ogen en voor een Gezond Gestel.

Omdat we jou optimaal gebruik willen laten maken van onze kennis bieden we dit aan in een complete voedingstraining

reacties:

“GOUDEN TIP: recepten & gezondheidsinfo!! Hoe vaak krijg ik niet de vraag om een boek met recepten welk ook nog gezondheidsinfo geeft? Maar het moet wel behapbaar zijn. Heel erg moeilijke vraag want geen één geeft juist de basiskennis over wat voeding voor je doet en vooral waar uit te halen weer. Maar nu is het er!!!
Geef je ogen de Kost van Tanja Stevens van Gezond Gestel en Karin Hogenboom van VolZicht heeft al dit. Makkelijk leesbaar, heldere en haalbare recepten die vooral heerlijk zijn en met kennis over jouw gezondheid! Ontdek ook wat voeding voor je ogen betekent, er gaat letterlijk een wereld voor je open. ” Charlotte van Loo Jungblut  ECHT LEVEN door ECHT ETEN

Dank je!🍀 Ik vind het fijn dat alle tips en weetjes nu overzichtelijk bij elkaar staan, en alles handig is samengevat in deze training.

Ik wist al veel over gezonde voeding en kookte ook al op die manier, maar soms miste ik een bepaalde overzichtelijkheid, en sommige dingen weet ik nog niet goed….
Dus ik vind het sùperfijn dat jullie kennis en tips nu in deze training samengebracht zijn, dat maakt het al een stuk makkelijker!
Linda Roelofs

“Prachtig boek! Heldere info en heerlijke recepten” Els Dubois  Voedingsconsulente O-Naturelle

Zoooooo blij met m’n boek!!! Echt fantastisch! Complimenten” Nancy Heuts

Blader  hier eens door het boek

 

 


Mijn naam is Karin Hogenboom. Drie jaar nadat ik met VolZicht begonnen was mensen te helpen weer te gaan zien zonder bril, kwam ik via een lezing in contact met de voedingsprincipes van Weston Price. Deze tandarts ging, aan het begin van de vorige eeuw, op bezoek bij veertien geïsoleerd levende natuurvolkeren, verspreid over de hele wereld. Daar deed hij opzienbarende ontdekkingen over voeding. Sindsdien ben ik gefascineerd bezig met het toepassen van zijn adviezen, zowel voor mezelf en mijn gezin als voor mijn cliënten in de praktijk.

 

 

Mijn naam is Tanja Stevens. Voeding fascineert mij. Er valt zo veel te ontdekken! Wat ik er mooi aan vind, is dat je er iedere dag opnieuw je eigen gezondheid mee kunt beïnvloeden. Ik heb een hele weg afgelegd voor ik op het pad van Weston Price kwam. Omdat ik altijd alles uitprobeer, kon ik aan den lijve ondervinden hoe goed deze manier van jezelf voeden werkt. Dit zie ik in mijn gezin en als natuurgeneeskundige en voedingsdeskundige in mijn praktijk bij de mensen die mijn adviezen opvolgen. De rust die ontstaat in een goed doorvoed systeem is een verademing.


Onderneem zelf stappen om weer Goed te Gaan Zien en je Beter te Gaan Voelen! 

Je kunt nu de voedingstraining voor jouw ogen bestellen en direct starten. Tijdelijke zomeractie: €50,- voordeel. €147,- ipv €197,-