kookboek: Geef je ogen de kost

kookboek: Geef je ogen de kost

Geef je ogen de kost is er als fysiek boek!

Eindelijk kunnen we het vasthouden, want dat is toch eigenlijk wel de bedoeling van een kookboek. We zijn hartstikke trots op het resultaat, het is zo mooi geworden en aangevuld met nog veel meer vreselijk lekkere en supergezonde recepten, informatie over voedingsstoffen,inzichten en aanvullingen over gezonde ogen.

 

In juni 2016 ben ik mee gegaan naar Zuid Frankrijk om te koken voor de cursisten van Karin Hogenboom van Volzicht. Tijdens deze ogen retraite week is het idee ontstaan om samen een kookboek te maken waar alle recepten die ik heb gemaakt te bundelen en informatie over goede voeding voor de ogen te delen. En wat goed is voor de ogen is goed voor het hele gestel!

Het kookboek was er eerst alleen als e-book, maar is nu ook als echt boek te verkrijgen. Aangevuld met informatie over voedingsstoffen, veel meer helende recepten en oefeningen voor de ogen.

reacties:

“Ik heb het boek al besteld en ingekeken. Super mooi en vol informatie!” Miranda van Ontmoet Anna

“Gelezen en ik ben erg enthousiast. Heel fijn leesbaar geschreven en mooie recepten. Jullie passie voor goed eten straalt ervan af.” Ymkje Kuipers van Schotse Hooglanders

“Prachtig boek! Heldere info en heerlijke recepten”          Els Dubois  Voedingsconsulente O-Naturelle

Zoooooo blij met m’n boek!!! Echt fantastisch! Complimenten” Nancy Heuts

Blader  hier eens door het boek

 

 


Mijn naam is Karin Hogenboom. Drie jaar nadat ik met VolZicht begonnen was mensen te helpen weer te gaan zien zonder bril, kwam ik via een lezing in contact met de voedingsprincipes van Weston Price. Deze tandarts ging, aan het begin van de vorige eeuw, op bezoek bij veertien geïsoleerd levende natuurvolkeren, verspreid over de hele wereld. Daar deed hij opzienbarende ontdekkingen over voeding. Sindsdien ben ik gefascineerd bezig met het toepassen van zijn adviezen, zowel voor mezelf en mijn gezin als voor mijn cliënten in de praktijk.

 

 

Mijn naam is Tanja Stevens. Voeding fascineert mij. Er valt zo veel te ontdekken! Wat ik er mooi aan vind, is dat je er iedere dag opnieuw je eigen gezondheid mee kunt beïnvloeden. Ik heb een hele weg afgelegd voor ik op het pad van Weston Price kwam. Omdat ik altijd alles uitprobeer, kon ik aan den lijve ondervinden hoe goed deze manier van jezelf voeden werkt. Dit zie ik in mijn gezin en als natuurgeneeskundige en voedingsdeskundige in mijn praktijk bij de mensen die mijn adviezen opvolgen. De rust die ontstaat in een goed doorvoed systeem is een verademing.


Bestel het kookboek en begin direct met:

  • Tips hoe je je ogen meteen goed kunt gaan voeden
  • Zo krijg je gezonde darmen en dit is het effect op je zicht
  • Het geheim van een goede opname van voedingsstoffen
  • Waar haal je eerlijke voedingsmiddelen vandaan?
  • 73 uitgebalanceerde recepten om je vingers bij af te likken!
  • Rijk geïllustreerd met mooie kleurenfoto’s

http://volzicht.nl/geef-je-ogen-de-kost/