Online begeleiding in 4 maanden naar een gezond gestel!

Online begeleiding in 4 maanden naar een gezond gestel!

Online cursus en 4 maanden begeleiding

Persoonlijke begeleiding, door ervaren natuurgeneeskundige & voedingsdeskundige, auteur van Geef je Ogen de Kost: Tanja Stevens

Ben je gemotiveerd om je voeding in te zetten voor je gezondheid en wil je hierbij professionele ondersteuning? Dan is dit een mooie kans om op een aangename manier aan de slag te gaan en te ervaren dat het leuk en lekker is om goed voor jezelf te zorgen.

Dit traject doe je online en begint met een uitgebreide anamnese en analyse van je voedingsgewoonten. Dat eerste vind plaats door het invullen van een vragenformulier en voedingsdagboek die we via Skype/Videobellen bespreken en waar ik een verslag van maak. Op basis hiervan gaan we aan de slag met je gezondheid en begeleid ik je naar een gezonder leef- en eetpatroon.

Je ontvangt ook mijn kookboek en training welke vol staat met waardevolle informatie, heerlijke recepten en tips waarmee je heel goed op weg geholpen wordt. De bijbehorende training van Geef je ogen de kost is perfect om jou tijdens deze reis stap voor stap optimaal te ondersteunen.

De online cursus bestaat uit 9 modules met korte filmpjes waarmee je stap voor stap door Karin en mij naar een gezondere leefstijl wordt geleid. We ruimen de keukenkastjes op, leren je welke voedingsstoffen je nodig hebt en hoe je eenvoudig aan de slag kunt in de keuken met alle gerechten en recepten uit het boek zoals onder andere bouillon maken en fermenteren.

Tijdens de 4 maanden hebben we nog 2 keer online contact om eventuele obstakels samen op te lossen en je voortgang te bespreken. Ook heb je de gelegenheid om via mail kort je vragen te stellen.

Deze begeleiding bestaat dus uit:

  • de online anamnese hieruit volgt een uitgebreid verslag met adviezen
  • de training: Geef je Ogen de Kost*
  • 2 extra online consulten
  • daarnaast de mogelijkheid om 3 mails met korte vragen sturen.

Voor wie?

belang van gezonde darmen voor sterk immuunsysteem

Dit pakket is vooral geschikt voor mensen die nog niét alles over voeding weten. Heb je vage klachten of spijsverteringsproblemen, wil je lekkerder in je vel zitten? Wil je leren hoe je eenvoudig alle voedingsstoffen binnen kunt krijgen die je nodig hebt? Je beter voelen door gezond te gaan eten? Je immuunsysteem zelf optimaal ondersteunen? Tips bij het koken en inspirerende recepten? Dan is dit echt iets voor jou!

Begin vandaag nog en neem contact op!

Dit pakket kost nu samen 550,- euro!

*Je ontvangt het kookboek Geef je Ogen de Kost en krijgt toegang tot de online training die bij het boek hoort. In de praktijk blijkt dat wat goed is voor de ogen, fantastisch is voor het hele lichaam