Etherische Olie

Etherische Olie

Als sinds het begin van mijn carriere als gezondheidstherapeut en voedingsdeskundige maak ik gebruik van etherische olie. Zowel in de natuurlijke verzorging, bij de massage en als ondersteuning bij bepaalde kwaaltjes. Tea tree bij kalknagels of pepermunt bij darmkrampen, een fijne sfeer in de praktijkruimte creëren. Ik maakte daarbij gebruik van hoge therapeutische biologische kwaliteit, wat ook super belangrijk is. De goedkope olie is vaak vermengd met synthetische olie en zelfs schadelijk. Ik kies alleen de beste voedingsmiddelen uit, drink schoon Kangen water en maak gebruik van natuurlijke schoonmaak en verzorgingsproducten dat is bij etherische olie niet anders.

Toch overstag

Vorig jaar heb ik mij laten verleiden om eens de producten van Young Living uit te proberen. Dit merk was al vaker op mijn pad gekomen, maar ik had geen zin om in een MLM systeem te stappen en vond het te Amerikaans liever maakte ik gebruik van een Europees merk. Omdat het steeds opnieuw mijn aandacht bleef trekken heb ik toch een keer de starterskit aangeschaft, zodat ik zelf kon ervaren of het de hype waard was. Tot mijn verbazing werd ik direct enthousiast. De geur is subtieler en ronder, de werking des te sterker. Ik verdiepte me in de manier van destilleren en produceren en kwam er achter dat deze wel uniek was en de bredere en veiligere werking kon verklaren.

De eerste wondertjes

Al snel moest ik toegeven dat ik echt een paar wondertjes had mogen meemaken door deze olieën op de juiste manier in te zetten. Zo werd ik een keer midden in de nacht badend in het zweet wakker, misselijk en draaierig, vreesde een flinke buikgriep. Ik herinnerde mij dat de Digize mijn dochter ook al eens van haar misselijkheid had bevrijd en smeerde dit op mijn buik. De volgende ochtend werd ik wakker en dacht dat ik mijn klachten gedroomd had, de geur aan mijn handen en buik verraden dat het echt gebeurd was, maar ik voelde mij prima. Dit was de eerste week dat ik mijn starterskit in huis had en vond het toen al moeite waard.

Nog een aantal kleine wondertjes op een rijtje:

-eelt verdwijnt van de voeten, net als eksterogen met geranium

-acne is goed met de purification te behandelen

-luizen, door tea tree toe te voegen aan onze shampoo waren we verlost!

-cellulites op de benen sterk verminderd door draagolie met grapefruit dagelijks in te masseren

-minder druk op de oren bij het vliegen met purification in een roller

-beter slapen met valor en peace & calming

-bij verkoudheid een aantal mogelijke combinaties om de nacht zonder verstopte neus en dus droge mond door te komen

-sfeer in huis, concentratie bij het werk, emotionele ondersteuning

Toen ik de olieen een aantal weken had gebruikt realiseerde ik mij dat ik veel meer tijd leek te hebben, mij minder gejaagd voelde, heerlijk!!

Al deze zaken kun je zeker ook met andere olie proberen, maar meestal heb je meer nodig en vaak werkt het minder sterk.

Wat maakt dat de olie van Young Living werkt?

Doordat ze alle werkzame stoffen door langer distillatieproces eruit kunnen halen heb je bredere en sterkere werking en zijn ze veiliger in gebruik. Ook werken ze met boerderijen die al een lange geschiedenis hebben van pesticide en herbicide vrij werken en gebruiken ze zaden en geen klonen, wat de planten meer variatie en betere weerstand geeft.

Zelf redzaam

Wat je ook mag denken van deze manier van marketing, een groot voordeel is dat je geholpen wordt met het verkennen van de olie en zijn werkzaamheid, belangrijker misschien nog, daarnaast gewezen wordt op de contra indicaties en veilig gebruik. Dit is geen product dat je zomaar zonder kennis en ondersteuning kunt gebruiken, daarom is het juist wel een goed systeem. Vooral als je mensen zelfredzaam wilt maken, hetgeen altijd mijn insteek is.

Binnen het team waar jij in terecht komt zijn er verschillende Facebook pagina’s waar je informatie kunt vinden en vragen kunt stellen. Je wordt door je sponsor voorzien van informatie om goed van start te kunnen gaan en hoe alles werkt. Ook het enthousiasme werkt besmettelijk en daardoor ga je er echt mee aan de slag. Mocht je interesse gewekt zijn help ik je graag verder, stuur een mail of bel. En als je zelf al wilt gaan bestellen zou ik het enorm waarderen wanneer je mijn sponsornummer invult bij het aanmelden, je komt dan in mijn team terecht en kunt rekenen op persoonlijke ondersteuning om de olie te leren kennen en inzetten: 20442157 heel veel plezier met dit cadeau aan jezelf!