Frequentietherapie

Frequentietherapie

Harmonie

Het fundamentele uitgangspunt is dat het lichaam in staat is zelf ziekten op te lossen. Zolang het erin slaagt de nodige energie en frequentie te verkrijgen. Deze frequentie kan o.a. verkregen worden door het resonantie-effect, dat wil zeggen dat informatie zowel via biochemische signalen (deeltjes) als via de overdracht van energie (golven) wordt verzonden.

Het gezonde lichaam is een lichaam waarin alle cellen coherent met elkaar kunnen communiceren. Frequentietherapie bereikt dit proces door de resonantie-inductie van elektromagnetische pulsen.

Afhankelijk van de correctiefrequentie worden de sterkte en de duur van de cellen in zelfresonantie gezet. Ze gaan mee resoneren met de gezonde frequentie die worden uitgezonden. Dit autoresonantie-effect is verantwoordelijk voor de waargenomen toename van de mitochondriale activiteit en van de biofotonische activiteit en intercellulaire communicatie. Recente studies suggereren dat mitochondriale activiteit de interne celspanning verhoogt. Dit kan mitose in gezonde cellen en apoptose in zieke cellen kan veroorzaken.

Ik kan verschillende types frequenties inzetten om het lichaam te ondersteunen waar nodig om hiermee het zelfgenezend vermogen in ere te herstellen.

resonantie principe